Latest version: v2.49

How to Sell Workspace 365

Follow

In deze video laat product evangelist Mark Grasmayer zien wat de voordelen zijn van Workspace 365 voor klanten en resellers. Hij geeft tips voor het geven van demo's en naar de markt brengen van Workspace 365 als complete browser-based werkplek.

De doelgroepen van de How to Sell Workspace 365 video zijn:
Verkopers, Marketing medewerkers, Sales managers, Marketing Managers, Product Managers

Video How to Sell Workspace 365

PS. wil je liever een live webinar volgen zodat je ook vragen kunt stellen? Bezoek dan http://www.workspace365.net/webinar/