Latest version: v2.52
WhatsApp: 0623684723

Workspace 365 voor de zorg

Follow

Laat zorgmedewerkers op elk device en vanaf elke locatie werken met de regels en applicaties van de zorginstelling. Naast het bed van een cliënt, maar ook thuis op de bank, altijd toegang tot de applicaties zonder iets te installeren. Via één portal krijgen medewerkers meer overzicht en sneller toegang tot web- & legacy applicaties vanaf elk device.

Doel: De voordelen van Workspace 365 voor zorginstellingen uitlichten.

Zorgpaper - Aanpasbaar