WhatsApp: 0623684723

Sales FAQ

Follow

Bereid je voor op de meest gestelde vragen. Mis je het antwoord op een vraag? Neem dan contact op met jouw partner manager.

1. Waarom zou ik kiezen voor Workspace 365?
2. Waarom zou ik Workspace 365 kiezen in plaats van Office 365?
3. Wat is de meerwaarde voor de klant?
4. Werkt Workspace 365 ook op tablets en smartphones/ is er een app beschikbaar?
5. Hoeveel tijd kost het om Workspace 365 te implementeren?
6. Hoe veilig is de werkplek?
7. Is Multi Factor Authenticatie / 2-way authentication mogelijk?
8. Waar staan mijn data, bestanden en mails opgeslagen?
9. Heb ik offline ook toegang tot mijn documenten?
10. Is het mogelijk Workspace 365 te koppelen aan andere software?
11. Zit ik vast aan een langdurig contract?
12. Is er een SLA beschikbaar?
13. Werken jullie met staffelkorting?
14. Hebben jullie speciale prijzen voor onderwijs/ non-profit?
15. Wat zijn de verschillen tussen de Workspace 365 licenties en welke moet ik hebben?
16. Kan ik de Workspace 365 licenties flexibel inzetten of moet ik voor alle werkplekgebruikers dezelfde licentie afnemen?
17. Wat is het verschil tussen Workspace 365 en een sociaal intranet?
18. Met welke Office 365 licenties kan ik Workspace 365 combineren?

1. Waarom zou ik kiezen voor Workspace 365?

Medewerkers hebben op verschillende apparaten toegang tot het internet. Traditionele werkplek oplossingen proberen daarom oude technologieën naar nieuwe devices te visualiseren, maar dat is voor veel medewerkers niet geschikt of zelfs onbetaalbaar.

Doordat Workspace 365 de browser als operating system ziet, levert het een betaalbare werkplek oplossing die geschikt is voor elk apparaat. In de online werkplek is het mogelijk om vanuit één centraal startpunt e-mail, documenten en al jouw bedrijfsprocessen te beheren. De intuïtieve user-interface zorgt voor meer structuur en eenvoud op de onderliggende technologieën, wat de productiviteit van de medewerker verhoogt.

2. Waarom zou ik Workspace 365 kiezen in plaats van Office 365?

In Workspace 365 maken we gebruik van alle sterke onderdelen van Office 365 en hebben we SharePoint vereenvoudigd, zodat iedereen het snapt zonder enkele uitleg. Hiermee verhoog je de adoptie en beperk je het aantal vragen van medewerkers. Daarnaast biedt Workspace 365 een vereenvoudiging op het toekennen van applicaties op mensen hun werkplek. Het is één portal waarin je op basis van jouw rol elke applicatie opent met één klik en wachtwoord. Een ander groot verschil is de Workspace 365 live tiles. Wij integreren informatie en acties naar de werkplek, zodat je vanuit één plek zicht hebt op alle informatie die je nodig hebt om te werken. Door de werkplek te koppelen met applicaties van derden, ben je tevens in staat om direct acties uit te voeren zonder de werkplek te verlaten.

3. Wat is de meerwaarde voor de klant?

• Start vanuit één centraal startpunt zowel online, hosted als lokaal draaiende applicaties
  • Hogere productiviteit door meer structuur en eenvoud te creëren
  • Eenvoudig documenten en e-mail beheren of creëren
  • Ondersteun bedrijfsprocessen met Business Apps, zoals CRM en Project Management
  • Werk altijd en overal op elk apparaat met een browser binnen één online werkplek
  • Betaal per gebruiker, per maand. Schaalbare IT kosten.

4. Werkt Workspace 365 ook op tablets en smartphones/ is er een app beschikbaar?

Workspace 365 is volledig browser-based en werkt op elk apparaat met een internetverbinding. Bezoek de werkplek via dezelfde snelkoppeling als een desktop en de interface van Workspace 365 past zich aan op basis van de resolutie van het apparaat.

5. Hoeveel tijd kost het om Workspace 365 te implementeren?

Voor de implementatie van Workspace 365 zelf is weinig tijd nodig. Echter voor de gehele werkplek dien je rekening te houden met de onderliggende diensten. Deze hebben veel invloed op de implementatieduur (denk aan migraties naar SharePoint, inrichten Remote Desktop, inrichten Azure en meer). Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de adoptie. Hier lees je meer over de adoptie en implementatie van Workspace 365.

6. Hoe veilig is de werkplek?

Bij Workspace 365 kun je gebruik maken van dezelfde beveiliging als in Office 365. Hierdoor heb je een hoog beveiligingsniveau. Veel zorginstellingen gebruiken Workspace 365 voor het beveiligen van hun digitale werkplek. In de werkplek is het mogelijk om Multi Factor Authenticatie in te stellen, zodat hackers niets hebben aan een wachtwoord. Daarnaast kun je per applicatie toegangsvoorwaarden instellen (hiermee blokkeer je bijvoorbeeld een applicatie buiten een netwerk, op een bepaald device of in een bepaalde browser). Lees hier meer over de veiligheid.

7. Is Multi Factor Authenticatie / 2-way authentication mogelijk?

Ja, dit is mogelijk wanneer je Oauth kiest als Single Sign-On methode binnen Workspace 365.

8. Waar staan mijn data, bestanden en mails opgeslagen?

Dit is afhankelijk van waar Workspace 365 wordt ingekocht. Over het algemeen wordt alle data van Workspace 365 opgeslagen in een Nederlands datacenter. De IT-partner maakt zelf de keuze waar zij Workspace 365 host. Data (documenten en e-mail) waarvoor gebruik wordt gemaakt van software zoals Office 365, Exchange of SharePoint staat niet in het datacenter van New Day at Work opgeslagen. Het ligt aan de partner en keuze voor licentie waar documenten en e-mail opgeslagen worden.

Office 365: Je bestanden staan veilig opgeslagen bij Microsoft in Amsterdam en Dublin in zwaar beveiligde datacenters. Daarnaast staat Microsoft het toe om business klanten hun data te laten encrypten om het nog veiliger te maken.

Exchange/SharePoint: Sommige Workspace 365 partners kiezen ervoor om zelf Workspace 365, SharePoint en Exchange te hosten of deze on-premises te draaien. Hierdoor krijg je de security die je al gewend bent!

9. Heb ik offline ook toegang tot mijn documenten?

Ja, dat kan! Door Workspace 365 te koppelen aan Office 365 en gebruik te maken van de OneDrive for Business sync client zijn je bestanden altijd en overal bereikbaar, afhankelijk van jouw instellingen. Leer hier hoe je dit kunt instellen

10. Is het mogelijk Workspace 365 te koppelen aan andere software?

Het is mogelijk om een eenvoudige koppeling te maken met web apps, business apps en legacy applicaties. Daarnaast is er een API beschikbaar om te koppelen met andere software. New Day at Work werkt met verschillende Business Partners samen om te voorzien in deze maatwerk vraagstukken.

11. Zit ik vast aan een langdurig contract?

Dit is afhankelijk van de Business Partner. New Day at Work streeft er naar om te werken met het per gebruiker, per maand principe.

12. Is er een SLA beschikbaar?

Al onze Business Partners beschikken over een SLA die beschikbaar is gesteld door New Day at Work.

13. Werken jullie met staffelkorting?

Voor hoge aantallen hanteren wij een staffelkorting bij onze IT-partners over hun gehele klantenkring. Een IT-partner kiest zelf of zij ook een staffelkorting hanteert voor klanten. Neem hiervoor contact op met jullie accountmanager.

14. Hebben jullie speciale prijzen voor onderwijs / non-profit?

Ja. Om onderwijsinstellingen en non-profit organisaties te ondersteunen, bieden wij speciale prijzen. De prijzen kun je opvragen bij jouw partner manager.

15. Wat zijn de verschillen tussen de Workspace 365 licenties en welke moet ik hebben?

Op onze website vind je de verschillende Workspace 365 licenties. Hier staat ook omschreven welke onderdelen vallen binnen de licenties.

16. Kan ik de Workspace 365 licenties flexibel inzetten of moet ik voor alle werkplekgebruikers dezelfde licentie afnemen?

Afhankelijk van de contractafspraken tussen de IT-partner en klant is het mogelijk om de licenties flexibel in te zetten. Hierdoor is het mogelijk om per individuele werkplekgebruiker een licentie af te nemen. De licenties worden automatisch bepaald op basis van de inrichting van de werkplek.

17. Wat is het verschil tussen Workspace 365 en een sociaal intranet?

Workspace 365 is een digitale werkplek waarin je zowel jouw applicaties en bestanden als het sociale intranet kunt integreren. Door het sociaal intranet te integreren in de digitale werkplek, welke mensen dagelijks gebruiken om hun applicaties en documenten met één klik te bereiken, verhoog je de adoptie van jouw sociaal intranet. Lees hier meer over het combineren van een sociaal intranet met Workspace 365.

18. Met welke Office 365 licenties kan ik Workspace 365 combineren?

Welke licentie je nodig hebt is afhankelijk van de functionaliteiten die je wilt gebruiken. Je kunt gebruik maken van alle Office 365 licenties. Wij raden aan om deze pagina te bekijken voor meer informatie over de configuratiemogelijkheden.