Oefeningen

Hieronder staan oefeningen voor jouw team om basisacties te leren en oefenen, en om te wennen aan het werken met Workspace 365.

Documenten App

1. Maak een nieuw Word document aan vanuit de live tile, noem het “jouw naam test” en sla het op in ‘Mijn Documenten”.
  2. Sluit het document.
  3. Ga naar “Mijn Documenten”, maak een nieuwe map aan en noem het “Oefeningen”.
  4. Zoek jou “jouw naam test” document en verplaats het naar de map “oefeningen”.
  5. Selecteer “jouw naam test” en stel jouw voorkeur voor openen in (openen in Word of Word online).
  6. Voeg een bladwijzer toe aan de map “oefeningen”.
  7. Open de map “oefeningen” via de bladwijzer tab in de live tile.

Email App

1. Navigeer naar de email app en maak een nieuwe email aan.
  2. Maak jouw emailhandtekening aan (als een collega een goede emailhandtekening heeft, zorg dat je een email van hen ontvangt en kopieer de handtekening naar die van jou. Vergeet niet de gegevens aan te passen).
  3. Annuleer de nieuwe email en sla deze niet op als concept.
  4. Vind een belangrijke email en geef deze een vlag.
  5. Als je een gedeelde mailbox hebt, activeer dan ‘verzenden als’. Als je deze mailbox vaker gebruikt dan je eigen, stel het dan als standaard verzendadres.
  6. Maak een nieuwe map aan.
  7. Selecteer een email en versleep deze naar jouw nieuwe map.

Wijzig jouw werkplek

1. Maak een nieuwe persoonlijke groep aan en geef het een titel.
  2. Maak een nieuwe shortcut aan, wijzig de kleur en icoon, vul alle velden in en voeg toe aan jouw nieuwe persoonlijke groep.
  3. Versleep de groep, waar jouw meest gebruikte applicaties in staan, naar de linkerbovenhoek van jouw workspace.
  4. Bewerk de kleur van een tegel door er met je rechtermuisknop op de klikken.