Voeg jouw eigen how to video toe

Je eigen video gemaakt? Super goed! Je kan het eenvoudig toevoegen aan de workspace met een iFrame. Dit is hoe.

Ga naar de App Store en maak een nieuwe webinhoud-app. Ga naar je video (op YouTube) en kopieer de insluitcode en plak deze in het veld 'Insluitcode' in de werkplek. Wijzig de breedte en hoogte in de code naar "100%" en vink de vakjes aan om de live tegel hoofdbalk en footer te verbergen. Op deze manier wordt de video op volledig scherm weergegeven in je 8 x 8 live tegel. Voeg ten slotte de url van de video toe en bewerk het icoon van de tegel.

Volg onderstaande instructies om een playlist toe te voegen:

1. Log op een computer in op je YouTube-account.
  2. Selecteer aan de linkerkant van de pagina de playlist die je wilt insluiten.
  3. Kopieer de playlist-ID uit de URL.
  4. Wijzig de insluitcode voor een afzonderlijke video door het volgende te doen:
    • Vervang de video-ID (na 'embed/') door 'videoseries?list='.
    • Plak vervolgens de playlist-ID achter '='.
    • Plak de code in de html van je blog of website.

Voorbeeld:

<iframe width = "100%" height = "100%" src="https://www.youtube.com/embed/videoseries?list=PLg0_q2gGiCDbZmpOSqP4HYxMIgcivkc3s" frameborder = "0" allow = " autoplay; encrypted-media" allowfullscreen> < / iframe>

1. In de workspace:
  2. In de App Store, voeg een nieuwe app ‘web content’ toe.
  3. Plak de code in the ‘Code insluiten’ veld.
  4. Verander de 'width' en 'height' nummers in de code naar “100%”
  5. Vul de rest van de informatie in.

In de workspace: