Email templates (NL)

Deze email templates kan je gebruiken om jouw team te informeren over hun nieuwe digitale werkplek. 

Email templates in Word. 

 

Email 1 Workspace 365 introductie template

 

Aan alle medewerkers:

Met veel genoegen wil ik aankondigen dat je binnenkort toegang krijgen tot je eigen Workspace.

Als bedrijf hebben we besloten deze krachtige werkplek in te zetten om werkprocessen en samenwerking te vereenvoudigen, waardoor tijd bespaard zal worden en dus de efficiëntie en productiviteit verhoogd zullen worden.

In de komende paar weken zal je veel meer te weten komen over jouw nieuwe werkplek en wat het jou kan bieden. Daarnaast zal je geïnformeerd worden over de tijdlijn van dit traject.
Wij zullen iedereen begeleiden door dit hele proces.

Als je vragen hebt over Workspace 365 of de voorbereiding van de lancering, aarzel dan niet om contact op te nemen met [Success Owner naam / telefoon / email].

Ik ben ervan overtuigd dat je Workspace 365 zal waarderen!

Met vriendelijke groet,

 

Email 2 Aftellen tot Workspace 365 template

 

Aan alle medewerkers:

De lancering van Workspace 365 staat om de hoek! Binnenkort zal je de mogelijkheid hebben om deze krachtige werkplek te gebruiken voor al je werkprocessen.

Mocht je vragen hebben over de werkplek of hoe de lancering eruit zal zien, neem dan contact op met [Success Owner naam].

Met vriendelijke groet,

 

Email 3 Lancering Workspace 365 template

 

Aan alle medewerkers:


Op [datum] gaat de werkplek live! Op die dag zijn natuurlijk ook trainingen gepland. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, laat het dan weten aan [Success Owner naam] en dan plannen we gelijk een nieuw moment in.

Met vriendelijke groet,

 

Email 4: Nazorg dagen

 

Beste collega’s, 

Hopelijk geniet je van je workspace.

Voor de mensen die vragen hebben, extra training willen of hulp nodig hebben, zijn er nazorg dagen georganiseerd op [data]. Laat het [Champion] weten of je aanwezig bent.

Vriendelijke groet,

 

Email 5 Feedback verzoek

 

Beste collega’s,

Hopelijk heb je de mogelijkheid gehad Workspace in je dagelijkse activiteiten te integreren. als dit het geval is, dan weet je dat deze mooie werkplek heel veel processen kan vereenvoudigen.

Nu je de werkplek al eventjes gebruikt, ontvangen we graag je feedback. We waarderen het als je een paar minuutjes vrij kan maken om het feedback formulier in te vullen. Wellicht kunnen we op basis van jouw feedback, de werkplek NOG beter maken.

Nogmaals bedankt voor de medewerking.

Vriendelijke groet,