Hi ,
Welcome to the Support Portal. How can we help?
Follow

Demo omgeving aanmaken

Een demo account op je eigen omgeving is een sterke sales tool. We raden elke partner aan om een demo omgeving aan te maken, om aan (potentiële) klanten de Workspace te kunnen laten zien. In dit artikel beschrijven we hoe je een demo omgeving op kunt zetten.

 

Stap 1: Eerst moet er een Workspace omgeving worden geregistreerd.

Stap 2: Loop de vervolgstappen door voor het koppelen met Azure AD (SSO).

Stap 3: Voeg 2 gebruikers toe, 1 admin en 1 geen admin, zodat de verschillen in gebruikers getoond kunnen worden.

Nu we het technische gedeelte hebben gehad, gaan we door naar het functionele.

Stap 4: Maak een aantal standaard brandingsets aan. Je kan dan snel en makkelijk wisselen. Bijvoorbeeld: één brandingset die je kan blijven wijzigen, één in je eigen branding met gekleurde headers en één in eigen branding met witte headers. Zo kan je gemakkelijk de verschillen laten zien. Het is dan ook handig om, als je met een klant bezig bent en vaker de Workspace laat zien, om een brandingset aan te maken en te bewaren voor die klant. Dan kan je snel en gemakkelijk wisselen naar die branding wanneer nodig. (Zorg dat je per demo die je geeft de branding en werkplek aanpast aan de desbetreffende klant.)

Stap 5: Zorg dat de iconen van de tegels gelijk zijn, om een rommelige werkplek te voorkomen. Lees hier meer over iconen.

Stap 6: Wat ook verstandig is om standaard groepen aan te maken. Bijvoorbeeld een groep met alleen Office 365 applicaties erin, een groep met de Announcements tile, een groep met Yammer, een groep met legacy applicaties etc. Vervolgens is het gewoon een kwestie van aanzetten wat je wil laten zien, wat kan verschillen per klant.

 

Voorbeelden: Het is belangrijk dat je in een demo omgeving goede voorbeelden hebt; zie hier voor inspiratie: https://support.workspace365.net/hc/en-us/articles/360014824999-Workspace-Voorbeeld-Screens

Wil je hier eens over sparren, neem dan contact op. 

Lees hier meer over: https://support.workspace365.net/hc/en-us/articles/360012406939-Best-Practices#h_1eab195f-ab8a-43ea-a0e4-db570cf22e3e