Voeg jouw eigen video's toe aan de werkplek

Heb je eigen (instructie) video's gemaakt? Zet ze dan eerst in een verborgen playlist op YouTube.

In dit artikel vertellen we hoe je in de workspace gemakkelijk je eigen video's of playlists toevoegt en deze direct kan afspelen binnen de werkplek.

Ga naar de App Store, zoek de YouTube tegel op en schakel deze in.

Klik vervolgens op 'Tegels toevoegen' en selecteer de YouTube tegel. Deze staat helemaal bovenin.

Kopieer de URL van jouw video of playlist en plak deze in het desbetreffende veld. Vul de rest van de velden in. We raden aan om de tegel hoofdbalk en footer te verbergen.

Zo heb je een playlist in je werkplek.