Post

2 followers Follow
0
Avatar

Option to disable Pop-up's

Graag de Pop-ups kunnen managen vanuit de instellingen. De TIPs die alle gebruikers krijgen met de soms voor hun onnodige info over nieuwe features graag uit kunnen zetten. Ik snap dat [email protected] de tool wil promoten. Maar doe dat dan alleen eenmalig alleen bij beheeraccounts. En laat deze keuzevrijheid (of deze ook steeds getoond moeten worden aan gebruikers) over aan de beheerders.

Daarnaast lijkt mij een lamp-icoontje in de taskbar wat suptieler en voorkomt het een hoop ergenis als iedereen te pas en te onpas allemaal schermen moet weg klikken waar ze niet direct op zitten te wachten. door een indicator die verschijnt op het moment dat er wat te melden valt, worden de gebruikers getriggerd en is het aan hun zelf of ze dat even willen bekijken.

Johan Steenks

Please sign in to leave a comment.

1 comment

0
Avatar

Thanks for your request Johan. Currently, we are looking how we can improve the promotion of new features. Having a central place (e.g. a header item) where you can see new features and look back to older improvements is something we are already looking at. An improvement we will introduce soon is that we will hide the the feature pop-up for new users.

Michael Nigbur 0 votes
Comment actions Permalink