Alle collectiesIntergratiesAPI
Provisioning API script - inrichting
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We bieden geen ondersteuning voor het werken met API's of voor derdenapplicaties die worden gebruikt om het script uit te voeren.

Inleiding

We hebben een basis script ontwikkeld met de eindpunten van onze Provisioning API om het werken met deze API te vereenvoudigen. In dit artikel leggen we uit hoe u dit script kunt gebruiken.

Vereisten

Om dit script te gebruiken, hebt u het volgende nodig:

1. Download Visual Studio Code (VSC)

2. Klik in VSC op het tabblad Uitbreidingen en installeer de REST Client

• Wachtwoord: BGDXGDans5dj?@@R

Instructies

1. Open het ProvisioningAPI script in VSC

2. Vervang de tijdelijke URL van de instantie en provisioning key variabelen door uw eigen URL van de instantie en provisioning key. Deze informatie zou in uw organisatie bekend moeten zijn.

Voeg geen "/" toe aan het einde van de instantie URL

3. OPTIONEEL - Als u een API-verzoek wilt gebruiken dat de %environmentname% variabele bevat, vervang deze dan door de naam van de omgeving.

4. Met alle ingevulde variabelen, klik op "Send Request" boven de API-aanroep die u wilt gebruiken.

5. OPTIONEEL - Als u de Export/Import API-aanroepen onderaan het script gebruikt:

1. Voer de Export API-aanroep uit

2. Kopieer de volledige uitvoer te beginnen vanaf de eerste { onder de regel die "Content-Encoding: gzip" aangeeft

3. Plak de uitvoer terug in het Provisioning API script

Changelog

Versie 1.0 (maart 2024)

• Eerste versie van het script