Alle collectiesIntergratiesTeams
Stap 2. Maak een scope aan en autoriseer de clientapplicatie
Stap 2. Maak een scope aan en autoriseer de clientapplicatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Introductie

Onder je Workspace SSO app-registratie in Microsoft Entra ID (voorheen Azure AD genoemd), maak je een scope gedefinieerd door deze API en autoriseer je de clientapplicatie.

Instructies

Maak een scope aan in Microsoft Entra ID

Om een scope te maken die door deze API is gedefinieerd:

1. In Azure, navigeer naar je Workspace SSO app-registratie in Microsoft Entra ID.

2. Onder Beheren, selecteer Expose een API.

3. Selecteer Een scope toevoegen.

1. In het paneel dat wordt geopend, voer access_as_user in als de scopenaam.

2. In het veld Wie kan toestemming geven?, voer Admins en gebruikers in.

3. Voer de details in de vakken in voor het configureren van de admin- en gebruikers toestemmingsmeldingen met waarden die geschikt zijn voor de access_as_user scope:

• Weergavenaam admin-toestemming: Teams kan toegang krijgen tot het profiel van de gebruiker.

• Beschrijving admin-toestemming: Teams kan de web-API's van de app aanroepen als de huidige gebruiker.

• Weergavenaam gebruikers toestemming: Teams kan toegang krijgen tot je profiel en verzoeken namens jou indienen.

• Beschrijving gebruikers toestemming: Teams kan de API's van deze app aanroepen met dezelfde rechten als jij hebt.

4. Zorg ervoor dat Status is ingesteld op Ingeschakeld.

4. Selecteer Scope toevoegen om de details op te slaan.

Autoriseer de clientapplicatie

In de sectie Geautoriseerde clientapplicaties, identificeer de applicaties die je wilt autoriseren voor de webapplicatie van je app.

1. Selecteer Een clientapplicatie toevoegen.

2. Voer elk van de volgende client-ID's in en selecteer de geautoriseerde scope die je in de vorige stap hebt gemaakt:

• 1fec8e78-bce4-4aaf-ab1b-5451cc387264 (voor Teams mobiele of desktopapplicatie).

• 5e3ce6c0-2b1f-4285-8d4b-75ee78787346 (voor Teams webapplicatie).

3. Selecteer Applicatie toevoegen.

Ga verder naar stap 3.