Alle collectiesProbleem oplossen & FAQInloggen & SSO
"De status ontvangen van de autoriteitsserver is ongeldig"
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Foutmelding

2020-01-20 11:05:56.430 WARN [10] w365support uid(null) NDAW.Html.Front.OAuth2.OAuth2StateService - Given authentication state's issued date `1/20/2020 8:14:33 AM` is older then `00:05:00` from now `1/20/2020 10:05:56 AM`

Dit kan gebeuren als de aanvraagstatus ouder is dan 5 minuten of als de aanvraagstatus ongeldig is.

• Status is ouder dan 00:05:00 (5 minuten)

• De aangevraagde status is onjuist/hergebruikt.

Status is ouder dan 00:05:00 (5 minuten)

Als u naar de workspace navigeert met oAuth2 geconfigureerd, wordt u doorgestuurd naar de Authority. Dit kan Microsoft Entra ID (voorheen Azure AD) zijn of, als het een gefedereerd domein is, de ADFS. Het oAuth2-protocol vereist een aanvraagstatus van de applicatie (Workspace 365). In dit geval is de aanvraagstatus de exacte tijd van de doorverwijzing naar de Authority. Als u wordt doorgestuurd en het inlogproces niet binnen deze 5 minuten voltooit, is de aanvraagstatus ouder dan 00:05:00 (5 minuten). Dit gebeurt af en toe wanneer u de workspace als startpagina heeft ingesteld en de gebruiker niet binnen dit tijdsbestek inlogt.

Aangevraagde status is onjuist/hergebruikt

Als u naar uw workspace-URL navigeert, bijvoorbeeld https://stable.workspace365.me/w365support, wordt u doorgestuurd naar de inlogpagina van uw Authority. In dit geval is dat de SSO-applicatie die is aangemaakt in Microsoft Entra ID.

Af en toe maken gebruikers een bladwijzer voor deze pagina. In de huidige URL (hieronder vermeld) is de aanvraagstatus opgenomen. Elke keer dat ze de bladwijzer openen, krijgen ze de melding dat de aanvraagstatus ongeldig is.

https://login.microsoftonline.com/w365support.onmicrosoft.com/oauth2/authorize?client_id=7c9fb7fe-5642-4809-be5d-9ad7d0a8934a&resource=7c9fb7fe-5642-4809-be5d-9ad7d0a8934a&response_type=code&redirect_uri=https%3a%2f%2fstable.workspace365.me%2fw365support%2fOAuth2%2fHandleAuthorityResponse&state=I2O-crv_rjp_GVVBWiliW4DWPsjDggCNtexUkp-6jTQ5W9ymMGg4BZVlJtjvJfZfshSPSn0A_MWgZ8B8Tegp0u7iktx3mq2Fl5rF-ZttASM4kMrx4nA2VJwWqBgQKeuuQ0-O-n6C58L3yYtX8AfiQfbzibhKmVcgCMdedEgfkyB1uGC4Lg3t8T3S4brGRwZMWo2HZhzixGgUr7bZT3tE_0vOpml7vrcmhYAs_lfR6wyHagFudi6UEOCMgoPb8XVpJYlIYfdocRqana7y5RcWiklhlKSABRqpwsRfsBQpluk1

Oplossing

1. Als u Windows 10 gebruikt met een Microsoft Entra ID-verbonden apparaat, kunt u profiteren van de volledige Single Sign-On-ervaring door Edge als browser te gebruiken of door de Windows 10 Accounts-extensie in Chrome te installeren.

2. Klik op 'Opnieuw proberen'.