Analytics

Introductie

In Workspace 365 v4.8 hebben we de Analytics-pagina geïntroduceerd. Deze pagina, die standaard toegankelijk is voor workspace-beheerders, heeft als doel inzicht te geven in en begrip te krijgen van gebruikersinteracties en het gebruik van apps in de omgeving.

Houd er rekening mee dat de gegevensverzameling is gestart met de uitrol van v4.8. Er zijn geen analytische gegevens beschikbaar van vóór de uitrol.

Analytics

De Analytics-pagina is te vinden in de Workspace-instellingen onder Inzichten > Analytics:

Analytics richt zich momenteel op twee belangrijke statistieken:

• Gebruikte apps

• Actieve gebruikers

Gegevens over deze statistieken worden weergegeven volgens het opgegeven tijdsbestek, dat standaard is ingesteld op 24 uur.