Release opmerkingen Workspace 365 v4.7.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Workspace 365 v4.7.0 is uitgerold op 04-04-2024 tussen 22:00 en 00:00 Centraal-Europese Tijd. Het volgende is geïmplementeerd in deze versie:

Toevoegingen

• Het is nu mogelijk om documenten te koppelen aan aankondigingen en evenementen.

• Er is een instelling toegevoegd om automatisch de tijdzone in de workspace in te stellen. Als deze is ingeschakeld, detecteert en stelt de workspace automatisch de tijdzone in, en kan de gebruiker deze niet wijzigen. Als de instelling is uitgeschakeld, kan de gebruiker handmatig de tijdzone selecteren. De geselecteerde tijdzone wordt altijd gebruikt, ongeacht de tijdzone van het systeem van de gebruiker. De workspace zal de gebruiker niet langer vragen om de tijdzone te wijzigen als de tijdzone van het systeem verandert.

Technische items

• We hebben de Autotask-integratie gewijzigd van de SOAP API naar de REST API. U hoeft geen wijzigingen aan te brengen in de bestaande configuraties.

• Bij het automatisch configureren van OAuth2 single sign-on, configureert de workspace nu direct de UPN-claim zodat gastgebruikers direct kunnen inloggen zonder extra wijzigingen aan te brengen.

Oplossingen

• Server-side validatieberichten werden niet getoond in de aankondigingscomposer.

• Na het verwijderen van een concept e-mailantwoord in de E-mail app, werd de e-mail waarop u reageerde niet langer geselecteerd.

• De zijbalk voor het bewerken van tegels toonde geen server-side validatieberichten voor vooraf gedefinieerde RSS-feeds.

• Het filterpictogram van de kolom in de tabelweergave kon worden gemarkeerd terwijl er geen filter actief was.

• Lange sectietitels werden niet afgekapt in het adresboek.

• Lange merknamen werden niet afgekapt in de instellingen voor branding.

• De knop om het menu te sluiten werkte niet in het responsieve menu voor het invoegen van tabellen.

• Wanneer u het App store-dialoogvenster sloot, bleef de workspace in de bewerkingsmodus.

• Een oneindige bezigheidsindicator werd weergegeven wanneer een gebruiker een kennisitem probeerde te bewerken met een gekoppeld SharePoint-document terwijl SharePoint was uitgeschakeld.

• Mobiele pushmeldingen werden verzonden voor nieuwe e-mails.

Verbeteringen

• De gebruikerservaring van de zijbalk "Ruimtes beheren" is verbeterd.

• Hub-items en categorieën kunnen nu vanuit de Hub zelf worden beheerd. Er is een "Beheren"-knop toegevoegd aan de actiebalk van de pagina's in de Hub. De Hub-itembeheerpagina's zijn verwijderd uit de workspace-instellingen.

• De styling van de lijstitems in het product is verbeterd en consistent gemaakt.