Release opmerkingen Workspace 365 v4.5.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De release van Workspace 365 v4.5.0 is uitgerold op 22-02-2024. Hier zijn de release-

opmerkingen voor deze versie:

Toevoegingen

• Een rasterweergave is geïntroduceerd voor de Documenten-app. Gebruikers kunnen schakelen tussen de lijstweergave en de rasterweergave met een schakelknop rechtsboven op de pagina. In de rasterweergave worden mappen en bestanden weergegeven met kaarten. Bestanden kunnen miniaturen bevatten, wat het makkelijker maakt om resultaten te scannen en te onderscheiden. De geselecteerde weergave wordt per apparaattype opgeslagen.

• Het is nu mogelijk om ruimtes te groeperen via het dialoogvenster "Beheren". Gegroepeerde ruimtes worden weergegeven in een uitvouwbare sectie in de zijbalk. Een groep is zichtbaar voor gebruikers als ze toegang hebben tot één ruimte binnen de groep. De persoonlijke ruimte, gedeelde ruimtes en webinhoud kunnen worden gegroepeerd.

• Een lijstweergave is toegevoegd aan de Adresboek-app. De lijstweergave heeft twee secties: de contactenlijst aan de linkerkant en de profielsectie aan de rechterkant. De contactgegevens zijn direct zichtbaar in de profielsectie als een contact is geselecteerd. De lijstweergave kan worden ingeschakeld door op de schakelknop rechtsboven op de pagina te klikken. De geselecteerde weergave wordt in de browser opgeslagen.

Oplossingen

• Distributielijsten werden niet voorgesteld in de ontvangerselector in de e-mailcomposer.

• De gebruikerservaring van de datum-/tijdkiezer is verbeterd. De geselecteerde datum werd verwijderd wanneer de tijdinvoer (handmatig) werd bijgewerkt, en de tijd werd verwijderd wanneer de datuminvoer werd bijgewerkt. Wanneer een tijd werd geselecteerd uit de vervolgkeuzelijst en het veld actief was, kon de AM/PM niet worden verwijderd met backspace.

• De dagelijkse/wekelijkse e-mailbriefing werkte niet wanneer activiteiten voor nieuw beschikbare apps en geplande onderhoudswerkzaamheden waren gedempt.

• Sorteer- en filteropties in The Hub werden niet correct weergegeven in de mobiele modus.

• Wanneer een evenement tags en aanwezigen bevatte, werkten de telling van de aanwezigen en tags niet correct.

• Wanneer een beheerder probeerde een werkruimtesjabloon naar de omgeving te importeren met een naam die al eerder bestond, trad er een fout op.

• De handmatige Exchange-configuratiestap in de welkomstwizard werkte niet.

• Als de publicatiedatum/tijd van een evenement werd gewijzigd, werd er nog steeds gevraagd om een activiteit naar de aanwezigen te sturen.

• RSS-feeds die een gebruikersagentheader vereisen, werkten niet.

• Een oneindige bezigheidsindicator werd weergegeven voor aangepaste SharePoint-mappen in de Documenten live tegel als SharePoint niet langer was geconfigureerd.

• Dialoogvensters met een zijbalk werden niet correct weergegeven op mobiel.

Verbeteringen

• De instelling voor het bestemmingsvenster van de Documenten-app is toegepast op het globale navigatiemenu.

• De gebruikerservaring voor het configureren van de publicatiestart/einde van een Hub-item is verbeterd. Voorheen moest de gebruiker het publicatie-invoerveld leeg laten als je een item direct wilde publiceren. In de nieuwe interface worden radioknoppen gebruikt voor het instellen van de publicatiestart/einde: "Nu publiceren" en "Startdatum instellen" voor de publicatiestart, en "Geen einddatum" en "Einddatum instellen" voor het publicatie-einde.

• Een rand is toegevoegd aan de knop "Maken" en de globale zoekbalk in de workspace header.

• Het is mogelijk om de breedte van het subnavigatiemenu per pagina aan te passen. De groottes van de menu's worden in de browser opgeslagen.

• Donkere thema kleuren zijn aangepast.

• De knop "Deelnemen" in een evenementkaart is alleen zichtbaar als de hoogte van de knop volledig in de kaart past.

• Hover- en actieve stijlen zijn bijgewerkt.

• Een onderrand is toegevoegd aan de tabbladenbalk op ruimtes in de mobiele modus.

• Een rechteropvulling is toegevoegd aan de plaatsaanduidingstekst in de globale zoekbalk.

• Meer ruimte is gereserveerd voor de paginatitel in de mobiele header.

• De datum/tijd wordt volledig weergegeven in Hub live tegelkaarten.

• Als er geen 'broer/zus'-items kunnen worden ingeklapt/uitgeklapt, wordt er geen ruimte gereserveerd voor de chevron in het subnavigatiemenu.

• De detailpagina van de Hub is opnieuw ontworpen. In het nieuwe ontwerp worden de twee meest recente opmerkingen standaard weergegeven, en de rest kan worden getoond door op de knop "Toon alle opmerkingen" te klikken. De gerelateerde items worden onder de opmerkingensectie weergegeven in plaats van aan de rechterkant.

• De hoogte van de kennisartikelkaart is vergroot zodat alle inhoud in de kaart past.