Release opmerkingen Workspace 365 v4.10.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De release van Workspace 365 v4.10.0 is uitgerold op 6-6-2024. Hier zijn de release-opmerkingen voor deze versie:

Toevoegingen

• Voor hybride evenementen in The Hub biedt de knop Deelnemen twee opties: "Online deelnemen" en "Fysiek deelnemen". Het dialoogvenster Deelnemers toont wie online en wie fysiek deelneemt. Voor bestaande hybride evenementen nemen alle huidige deelnemers online deel. Bij het wijzigen van het evenementtype (bijv. van "Hybride" naar "Online"), ontvangen alle deelnemers een activiteit en worden ze overgezet naar het nieuwe evenementtype.

• De optie Video in de Hub-composer heeft geen tekstgebied meer waar gebruikers embed-code of HTML kunnen invoegen. In plaats daarvan bevat het een invoerveld waar gebruikers eenvoudig YouTube- of Vimeo-URL's kunnen plakken. Om nog steeds embed-code te kunnen toevoegen, is er een optie genaamd "Embed" toegevoegd aan de composer. Alle bestaande (video) embedded content is overgezet naar de Embed-optie.

• We ondersteunen nu PowerPoint- en Excel-sjablonen die zijn geconfigureerd in SharePoint in de Documenten-app.

Technische items

• We hebben "https://teams.cloud.microsoft" toegevoegd als de standaard frame-ancestor ter voorbereiding op de domeinmigratie door Microsoft.

• Tijdelijke wachtwoorden die zijn aangevraagd via "Noodtoegang voor beheerder aanvragen" zijn nu 15 minuten geldig.

Oplossingen

• Niet-ondersteunde afbeeldingen (bijv. bestandsgrootte te groot) werden nog steeds weergegeven in de Hub-sjablooncomposer.

• Afspraken zonder onderwerp veroorzaakten een foutmelding in de Agenda-app.

• Het was onmogelijk om een deelbare link te maken voor een bestand waarvan de naam of de bovenliggende map een "#" symbool bevatte.

• Het afspraakdetails-dialoogvenster in de Agenda-app sloot wanneer de afspraken werden bijgewerkt (om de paar minuten).

• Bij het dupliceren van een sectie van een bestaand Hub-item werd de inhoud onjuist opgeslagen.

• Bij het maken van een nieuwe aankondigingscategorie vanuit de Hub-composer werd de nieuw gemaakte categorie niet automatisch geselecteerd in de categoriedropdown.

• De datum die werd weergegeven in de mobiele verjaardagsmeldingen was niet in de door de gebruiker geconfigureerde cultuur.

• Het maken van een deelbare link van een bestand met alleen-lezen machtigingen resulteerde in een 500-fout.

• Bij het maken van een deelbare link naar een bestand voor specifieke personen, kreeg u een link die het bestand downloadde in plaats van het te openen.

• Het verwijderen van een SharePoint-map met een geopend bestand resulteerde in een 500-fout.

Verbeteringen

• Er wordt een grotere zoek-/filterbalk gebruikt in de linker schuifdialoogvensters.

• Actielijstitems in het responsieve menu hebben geen ruimte meer aan de zijkanten.

• Het is mogelijk om de categorie Ongesorteerd voor aankondigingen in The Hub te verwijderen.

• We hebben de integratie van de Agenda-app gewijzigd van het gebruik van de EWS API naar de Microsoft Graph API. De functionaliteit van de nieuwe implementatie komt meer overeen met Outlook. Voorheen waren volledige toegangsrechten vereist om afspraken van gedeelde agenda's in de Agenda-app te bekijken. Voortaan kunnen afspraken worden bekeken als je lagere rechten hebt. Alle momenteel ingeschakelde agenda's in de Agenda-app worden uitgeschakeld behalve de primaire agenda. Bovendien is de tabconfiguratie voor de live tegel van de Agenda verwijderd en worden alle beschikbare agenda's weergegeven in het tabmenu.

• De zijbalk van het dialoogvenster bevat de nieuwe uitvouw-/inklapsknop, die al wordt gebruikt voor de globale navigatiezijbalk. Bovendien is de ruimte in de inhoudssectie gewijzigd.