Alle collectiesAankondigingen
Release-opmerkingen Workspace 365 v4.15.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De release van Workspace 365 v4.15.0 is op 19-09-2024 uitgerold. Hier zijn de release-opmerkingen voor deze versie:

Toevoegingen

• Een videominiatuur wordt weergegeven in Hub-kaarten, zoekitems en live tegelitems als de covermedia van een artikel een YouTube- of Vimeo-video bevat.

• De webinhoudstegels ondersteunen meer tegelgroottes. Een optie genaamd "Aangepaste grootte" is toegevoegd aan het contextmenu, waar gebruikers een aangepaste breedte en hoogte voor de tegel kunnen selecteren. Elke instelling bevat 16 opties, variërend van "2" tot "17".

• De volgende standaardrechten zijn toegevoegd:

• Maken en beheren van alle ruimtes: Hiermee krijg je toegang om ruimtes en groepen voor ruimtes aan te maken, te bewerken en te verwijderen.

• Beheren van alle apps in de app store: Hiermee krijg je toegang om alle apps in de app store te bewerken, uit te schakelen en te verwijderen.

• Beheren van alle gedeelde tegelgroepen: Hiermee krijg je toegang om alle gedeelde tegelgroepen te bewerken en te verwijderen.

• Beheer van facturatie, modules en licenties: Hiermee krijg je toegang om facturatie-informatie te bewerken en modules en licenties in te stellen.

Oplossingen

• Het invoegen van een tabel met één cel in de rich text editor resulteerde in een fout.

• De validatietekst onder het Gateway URL-veld bleef zichtbaar na het verlaten van de bewerkingsmodus in de Clientless RDP-instellingen.

• Gelinkte documentnamen werden niet afgekort in de Hub-kaarten in de mobiele modus.

• Wanneer je een afbeelding toevoegde aan een sectie in de Hub item-composer, leek de afbeelding niet geselecteerd, en de opties Bewerken en Kopiëren ontbraken in het contextmenu.

• Als er geen documentintegratie in een omgeving was geconfigureerd, gaf het klikken op een Office-app (bijv. Word) geen feedback aan de gebruiker en resulteerde dit alleen in consolefouten.

Verbeteringen

• De styling van de Pager-component is gemoderniseerd. De knoppen bevatten nu een rand en de schaduw is verwijderd. Bovendien is de nieuwe inactieve styling die we in het product gebruiken toegepast op de component.

• De zwevende actieknop die het menu "Item aanmaken" opent, wordt alleen getoond op de tegelruimtes. Voorheen was deze knop ook zichtbaar op andere pagina's (bijv. instellingenpagina). Dit bracht gebruikers in verwarring omdat ze dachten dat de knop gerelateerd was aan de specifieke pagina.

• De gradient in de Hub-kaarten is aangepast om de titel van het item en andere details beter leesbaar te maken.

• Op de volgende locaties is de actiebalk verwijderd: De Audit logging-pagina, de Analytics-pagina en de ontvangersdialoog.

Met vriendelijke groet,
Het Workspace 365 Team