Release opmerkingen Workspace 365 v4.1.0

Toevoegingen

• De globale zoekfunctionaliteit zoekt nu ook naar de inhoud van kennisartikelen, niet alleen naar de titel.

Oplossingen

• Commentaar geven op een aankondiging met een lange beschrijving kon resulteren in een vreemd uitziende weergave.

• Wanneer een gebruiker op de al geselecteerde documentbibliotheek in de zijbalk klikte, werden de acties Nieuw en Uploaden verborgen in de actiebalk.

• Wekelijkse samenvattingse-mails misten activiteiten van v贸贸r zondag.

• De tag-selectiecomponent werkte niet in de Firefox-browser.

• De knop met meer info ontbrak in de titel van het dialoogvenster Lokale app bewerken.

• Terugkerende hele dag afspraken werden op de vorige dag weergegeven in de Agenda live tegel.

• De tekst in de Embed code-waarschuwingsbalk (Webinhoud-apps) zou de rand overtreden als deze te lang was.

• Voor nieuw aangemaakte aankondigingen werd de tijd weergegeven op de aankondigingskaart in plaats van de tekst "Zojuist".

• Het aantal reacties was onjuist in grotere Hub live tegels (17 cellen breed).

Verbeteringen

• De styling van de Actielijst-component is veranderd. De hoogte van de items is vergroot en de selectievakjes zijn groter voor verbeterde bruikbaarheid.

• De afgeronde variant van de Pictogramknop wordt op meer plaatsen gebruikt.

• Miniatuurkaarten in Hub live tegels tonen altijd de details (bijv. datum, aantal opmerkingen), ongeacht de grootte van de live tegel.