Release opmerkingen Workspace 365 v4.2.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De release van Workspace 365 v4.2.0 zal worden uitgerold op 21-12-2023 tussen 22:00 en 00:00 Centraal-Europese Tijd.

Het volgende zal worden geïmplementeerd wanneer deze versie live gaat:

Toevoegingen

• Geavanceerde zoekfunctionaliteit zoekt nu ook naar de inhoud van kennisartikelen, niet alleen de titel. Let op: Het kan tot 48 uur duren voordat alle bestaande artikelen doorzoekbaar zijn.

Oplossingen

• De radioknop "Achtergrond styling van Workspace" schakelde elke keer terug naar de standaardstatus wanneer de beheerder de Branding-pagina opende, zelfs als een andere optie was opgeslagen.

• Een oneindige bezigheidsindicator werd getoond in de Document live tegel als een gebruiker geen toegang had tot de map.

• Andere categorieën werden verborgen wanneer je een categorie selecteerde in het dialoogvenster Tegel maken.

• Als een beheerder probeerde een gebruiker te verwijderen die een app had aangevraagd, werd een 500-fout weergegeven.

• Lange teksten in de inline-optie-selectorcomponent werden niet afgekapt.

• Bij het proberen te openen van een Microsoft boekingsafspraak in de Agenda live tegel of app, werd een 500-fout weergegeven.

• Als je een bestaand gepland evenement zou publiceren met wijzigingen in de publicatiedatum, zouden er geen nieuwe evenementactiviteiten worden aangemaakt.

Verbeteringen

• Het boomstructuur-accordeon heeft een nieuw ontwerp. De items zijn iets hoger (40px in hoogte) en hebben afgeronde hoeken die zichtbaar zijn wanneer een item wordt gehoverd/actief is. Een belangrijke verandering is dat de uitklap-/inklapchevrons rechts zijn gepositioneerd.

• We gebruiken nu de Graph API om meer e-mailadressen te vinden in de E-mail app.

• Een werkweekweergave is nu beschikbaar in de Agenda-app. De weergave is gebaseerd op de werkdagen van de gebruiker in de Gebruikersprofielinstellingen. Daarnaast zijn de hover- en actieve gedragingen van de agendacomponent verbeterd.

• De styling van de agendakaartjes is verbeterd. Pictogrammen worden rechtsonder weergegeven zodat meer van de titel en subtitel zichtbaar zijn. De titel en pictogrammen in kleinere kaartjes hebben een kleinere lettergrootte zodat ze nog steeds op de kaart kunnen worden weergegeven. Bovendien, als een afspraak privé is, wordt een slotpictogram weergegeven.

• Het ballonnenpictogram (gebruikt in de Verjaardagen live tegel en de Verjaardagen kaarten) is bijgewerkt.

• Het Twitter-logo is vervangen door het nieuwe X-logo.

• We hebben het zoekgedrag van kennisartikelen in volledige tekst verbeterd.