Release opmerkingen Workspace 365 v4.6.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Workspace 365 versie v4.6.0 is uitgebracht!

Toevoegingen

• Gebruikers kunnen de sortering van opmerkingen bij aankondigingen wijzigen. Er zijn twee sorteeropties: "Nieuwste bovenaan" en "Oudste bovenaan". Standaard worden opmerkingen gesorteerd van nieuw naar oud (momenteel is het oud naar nieuw). Een andere verandering is dat de eerste twee opmerkingen standaard worden getoond. De rest van de opmerkingen zijn verborgen en kunnen worden weergegeven door op de knop "Toon alle opmerkingen" te klikken.

• Het laatst vastgezette item in een categorie wordt bovenaan weergegeven in de Hub live tegel.

• Het is mogelijk om de dagelijkse/wekelijkse e-mailbriefing voor alle workspace-gebruikers uit te schakelen. Dit voorkomt dat alle gebruikers een e-mailbriefing ontvangen over workspace-activiteiten. Als de functie is ingeschakeld, kunnen gebruikers hun voorkeuren instellen voor de wekelijkse en dagelijkse briefing in de notificatie-instellingen. Beheerders kunnen ook de standaardstatus voor de wekelijkse en dagelijkse briefings wijzigen. De standaardstatus wordt toegepast op nieuwe gebruikers. De standaardstatus kan ook worden geforceerd naar alle bestaande gebruikers, wat hun huidige instellingen zal overschrijven.

Technische items

• De factureringsmethode is toegevoegd aan de klantinformatie in de licentie-API v3.5.

• De waarde van de factureringsmethode bepaalt welke licentiewaarden worden ingesteld in het APS connect-rapport.

Oplossingen

• Het drie-puntjes menu in de zijbalk "Mailboxen beheren" werd niet correct weergegeven.

• Lange titels werden niet getoond op vastgezette Hub itemkaarten in Safari.

• Tekstinvoer van de kleurkiezer verloor focus na het invoeren van het eerste teken in de rich text editor.

• Bij het hernoemen van een SharePoint-map met geopende/vergrendelde bestanden werd een dialoogvenster met onjuiste tekst weergegeven.

Verbeteringen

• Het responsieve menu, dat verschijnt op kleinere viewports zoals mobiele en tabletapparaten, heeft een nieuw ontwerp. De Sluit-knop aan de onderkant is verwijderd en een kop met titel en kruis-knop is toegevoegd. In de geavanceerde zoekopdracht zijn alle responsieve menu's van de filters nu over de volledige hoogte, wat resulteert in een betere gebruikerservaring.

• De volgende velden in datatabellen bevatten tooltips: voornamen, achternamen, e-mailadressen en gebruikersnamen.

• Pictogrammen in Hub-gerelateerde activiteitskaarten zijn gebaseerd op de Hub app-kleur.

• Als er geen configuraties zijn waarvoor integratie-credentials kunnen worden gebruikt, wordt de integratie-credentialspagina verborgen in de instellingen zijbalk.

• Meerdere teksten in het product zijn verbeterd. Bijvoorbeeld, "Aankomende verjaardagen" is gewijzigd in "Verjaardagen" in de e-mailbriefing.

• Het dialoogvenster voor notificatie-instellingen is opnieuw ontworpen. Het bevat nu een menu met categorieën en items, wat zorgt voor een beter overzicht voor de gebruiker. Elke instelling heeft zijn eigen kaart.

• Het titel invoerveld wordt gefocust bij het maken of bewerken van een Hub-item, maar dit is niet het geval op touch-apparaten.

• Toon Office-pictogrammen in actielijsten en andere menu's.

• Verberg de opties Naam wijzigen/verwijderen voor de map "Gespreksgeschiedenis" in de E-mail app.

• We hebben ondersteuning toegevoegd voor de nieuwe Microsoft Teams desktop client voor het openen van externe URL's.