NIEUW: SharePoint-storingsupdate(s)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hi,

We zien nog steeds problemen met de SharePoint API die niet de verwachte waarden retourneert. Echter, op basis van onze monitoring zien we een verbetering vergeleken met gisteren.

We zullen deze aankondiging bijwerken zodra er nieuwe updates beschikbaar zijn, dus we raden aan dit artikel te volgen.

Mocht je nog steeds problemen ondervinden, dan raden we een van de volgende acties aan:

1. De Documenten-app verversen om te zien of dit een positief effect heeft.

2. Het uitschakelen van de snellere laadervaring in de instellingen van de SharePoint-integratie.

3. Als de snellere laadervaring al is uitgeschakeld, kan het in- en uitschakelen ervan ook helpen bij het verhelpen van problemen.

Update 29-03 18:44

Een update is verstrekt door Microsoft:

"Huidige status: We starten het proces om de lijst van getroffen items te repareren die we hebben geïdentificeerd. Zodra dit is voltooid, zullen we een tweede lijst samenstellen om resterende items aan te pakken. Gedurende deze tijd kunnen gebruikers langere verwerkingstijden voor bulkupdates opmerken, omdat onze service de reparatie verwerkt. We verwachten dat de eerste fase van dit tweestaps reparatieplan tegen maandag 8 april 2024 is voltooid. We zullen een schatting geven voor de reparatie van de resterende items zodra deze beschikbaar is."

Update 27-03 18:36

Een update is verstrekt door Microsoft:

"Huidige status: We hebben het niet-gerelateerde serviceprobleem aangepakt dat onze herstelinspanningen belemmerde en hebben met succes een lijst met items geïdentificeerd die moeten worden gerepareerd. We bereiden ons voor om de gerichte reparatie van deze items te starten en verwachten dat we een tijdlijn voor de oplossing hebben bij onze volgende geplande communicatie-update."

Update 25-03 17:36

Een update is verstrekt door Microsoft:

"Huidige status: We zijn nog steeds bezig met het repareren van het niet-gerelateerde serviceprobleem dat onze herstelinspanningen vertraagt. We zullen een verwachte tijdlijn voor herstel geven zodra deze beschikbaar is."

Update 19-03 18:57

Een update is verstrekt door Microsoft:

"Huidige status: We hebben een niet-gerelateerd serviceprobleem geïdentificeerd dat onze herstelinspanningen verlengt en voorkomt dat onze oplossingen starten op de eerder gecommuniceerde datum. We zijn bezig met het repareren van het niet-gerelateerde probleem en verwachten dat we bij onze volgende geplande update een bijgewerkte tijdlijn voor herstel kunnen geven."

Update 15-03 18:09

Een update is verstrekt door Microsoft:

"Huidige status: We gaan door met onze voortdurende inspanningen om handmatige aanpassingen te maken aan de zoekindexdiscrepantie en bieden verlichting voor geïsoleerde getroffen gebruikers. We hebben daarnaast bevestigd dat onze oplossing langer duurt dan verwacht om met de implementatie te beginnen en we vermoeden dat deze tegen maandag 25 maart 2024 zal starten. We verwachten dat deze implementatie de problemen met de zoekresultaten van SharePoint Online-inhoud zal verhelpen en we zullen een bijgewerkte tijdlijn voor de implementatie delen bij onze volgende geplande update."

Update 14-03 15:58

Het is ons ter ore gekomen dat het uitschakelen van de snellere laadervaring kan helpen bij het oplossen van het probleem. Daarom adviseren we dat te proberen als je dat nog niet hebt gedaan.

Gisteren om 17:56 is er een update verstrekt door Microsoft:

"Terwijl we doorgaan met het maken van handmatige aanpassingen aan de zoekindexdiscrepantie en verlichting bieden voor geïsoleerde getroffen gebruikers, maken we onze lijst van getroffen systeemitems af en hebben we bevestigd dat onze oplossing op schema ligt om te beginnen met implementeren tegen donderdag 14 maart 2024. We verwachten dat deze implementatie de problemen met de zoekresultaten van SharePoint Online-inhoud zal verhelpen en we zullen een bijgewerkte tijdlijn voor de implementatie delen bij onze volgende geplande update."