Alle collectiesAankondigingenVerwijderingen en afstotingen
Verwijdering: de instelling DocumentTemplateLoadingEnabled
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In release 3.57 zal de instelling 'DocumentTemplateLoadingEnabled' worden verwijderd.

Deze instelling toont/verbergt de SharePoint-sjabloonopties in de Workspace SharePoint-instellingen.

In dit voorbeeld is de instelling op 'True' gezet. Dit is het geval voor alle gehoste partners/omgevingen. Zelf-gehoste partners kunnen dit veranderen, maar na de volgende release niet meer.

Deze instelling werd vele jaren geleden geïntroduceerd vanwege prestatieproblemen. Omdat deze instelling geen rol meer speelt in prestatieproblemen, verwijderen we de optie om de sjabloonopties te tonen of te verbergen.

Deze wijziging heeft alleen invloed op zelf-gehoste partners, die deze instelling mogelijk nog op 'False' hebben staan. Na release 3.55 zal het altijd worden getoond.

Voorbeeldscenario

Instelling 1: DocumentTemplateLoadingEnabled

• Voor gehoste omgevingen is dit ingesteld op TRUE.

• Voor zelf-gehoste omgevingen kan dit ingesteld zijn op FALSE.

Instelling 2: Sjabloonbeschikbaarheid (weergegeven onder instellingen > Integraties > SharePoint)

• Optie 1: 'Toon alle sjablonen van het bedrijf in elke bibliotheek'.

• Optie 2: 'Toon alleen sjablonen van de huidige bibliotheek'.

Als instelling 1 op TRUE staat, wordt instelling 2 weergegeven.

Als instelling 1 op FALSE staat, wordt instelling 2 verborgen.

In onze database is een optie voor instelling 2 altijd ingevuld, ongeacht of deze wordt weergegeven of verborgen. Dus, wanneer instelling 1 op TRUE staat, worden de twee opties onder Sjabloonbeschikbaarheid getoond en kunnen ze worden aangepast. En als we instelling 1 verwijderen, betekent dit automatisch dat instelling 2 zichtbaar wordt voor degenen die deze nog hadden ingeschakeld.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met support.