Alle collectiesAankondigingenVerwijderingen en afstotingen
Verwijdering: parameter 'DisableDocumentViewStructureCustomization'
Verwijdering: parameter 'DisableDocumentViewStructureCustomization'
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In release 4.4 zal de parameter 'DisableDocumentViewStructureCustomization' worden verwijderd uit de NDAW.Core.config om de codebase op te schonen. Deze parameter bepaalt of de instelling 'Gebruikers toestaan om bibliotheken te verbergen/tonen en opnieuw te ordenen' onder Bibliotheekbeheer zichtbaar is of niet.

Door de parameter uit de core config te verwijderen, zal de instelling 'Gebruikers toestaan om bibliotheken te verbergen/tonen en opnieuw te ordenen' zichtbaar en standaard ingeschakeld zijn voor nieuwe omgevingen. Instellingen in bestaande omgevingen zullen niet worden overschreven.

Als je de parameter 'DisableDocumentViewStructureCustomization' op TRUE had staan in de core config, moet je er rekening mee houden dat gebruikers hun documentbibliotheken kunnen beheren na de release van 4.4.

Vanaf V4.4 zal de instelling waarmee gebruikers hun documentbibliotheken kunnen beheren standaard ingeschakeld zijn, maar kan nog steeds op omgevingsniveau worden beheerd.

librabry management.png