Inhoud beveiligingsbeleid (CSP)

Introductie

Met CSP kan Workspace worden geïntegreerd in andere applicaties. Om dit te laten functioneren, moet het domein waarop je een omgeving wilt insluiten bekend zijn. Dit wordt gedaan door het domein toe te voegen aan de toegestane lijst in de instellingen van de Workspace-omgeving. In onderstaand artikel leggen we uit hoe dit werkt.

Toevoegen/verwijderen van domeinen

Het toevoegen of verwijderen van domeinen gebeurt op omgevingsniveau, wat betekent dat als je hetzelfde domein op de toegestane lijst wilt hebben voor meerdere omgevingen, je het domein voor elke omgeving moet toevoegen. Het domein teams.microsoft.com is standaard toegestaan.

1. Log in op de workspace als beheerder

2. Ga naar Instellingen > Beveiliging

3. Klik op de + balk om een nieuw domein toe te voegen

4. Voer het domein in dat je wilt toestaan om deze workspace-omgeving in te sluiten

5. Als je meer domeinen wilt toevoegen, herhaal dan stap 3 en 4 totdat je alle domeinen hebt toegevoegd

6. Als je klaar bent met het toevoegen van domeinen, klik op Opslaan in de linkerbovenhoek om de wijzigingen op te slaan

Om een domein te verwijderen, klik op het - icoon rechts van de balk van het domein, klik daarna op Opslaan in de linkerbovenhoek.