Alle collectiesIntergratiesTeams
Over de Teams integratie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Update voor self-hosted partners: Met CSP kan Workspace in andere applicaties worden ingesloten, zoals Teams. Om dit te laten functioneren, moet het domein waarop je Workspace 365 wilt insluiten bekend zijn. Dit betekent dat domeinen waar je een specifieke omgeving wilt insluiten, op de whitelist moeten staan voor die omgeving. Vanaf V3.68 moeten self-hosted partners het domein Teams.microsoft.com zelf op de whitelist zetten. Dit kan via de beheerdersinstellingen onder "Beveiliging".

Om Single Sign-On in te schakelen, bekijk de changelog.

Introductie

Je kunt Workspace 365 als een applicatie integreren in Microsoft Teams. In de volgende sectie begeleiden we je door de stappen.

Vereisten

• Je moet een Workspace-beheerder zijn.

• Je moet een Global Administrator zijn in je Microsoft Entra ID (voorheen Azure AD genoemd).

• Je moet een Teams-beheerder zijn.

• Toegang tot het manifest.json ZIP-bestand inclusief de app-pictogrammen. Dit is te vinden op de Downloadspagina en is alleen beschikbaar voor onze partners.

Bekende beperkingen

Het is momenteel niet mogelijk om bepaalde applicaties te openen vanuit de Workspace-app in Teams op mobiele of desktopapparaten. Dit omvat applicaties met externe links/snelkoppelingen zoals Power BI (vanwege beveiligingsredenen) en het openen van lokale applicaties. Je kunt een foutmelding ontvangen dat je browser de applicatie blokkeert of helemaal geen melding krijgen.

Als je ook deze soorten applicaties wilt kunnen openen, dien dan een feature request in.

App wordt geblokkeerd (wit/zwart scherm)

Het kan zijn dat de Workspace-app in Teams wordt geblokkeerd door CSP. Dit resulteert in een wit (of zwart) scherm. Self-hosted partners kunnen dit probleem oplossen door de volgende headers toe te voegen aan de web.config:

xmlCode kopiëren<add name="Content-Security-Policy" value="script-src * 'unsafe-inline' 'unsafe-eval'; frame-ancestors 'self' *.workspace365.net teams.microsoft.com *.teams.microsoft.com *.skype.co https://teams.workspace365.net;" />

De web.config bevindt zich op: "C:\inetpub\wwwroot*\Workspace 365\Web.config".

Ga verder naar stap 1.