Alle collectiesProbleem oplossen & FAQInloggen & SSO
"Helaas heeft de autoriteitsserver de toegang tot de Workspace geweigerd"
"Helaas heeft de autoriteitsserver de toegang tot de Workspace geweigerd"
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Foutmelding

Deze fout wordt veroorzaakt wanneer de beheerdersinstemming niet is verleend voor API-machtigingen voor de SSO-app-registratie.

Oplossing

Ga naar Azure en verleen beheerdersinstemming voor alle API-machtigingen van de SSO-app-registratie. Klik hier voor gedetailleerde stappen.

1. Log in op het Azure-portaal met uw Global Administrator-account.

2. Ga naar 'App Registrations' en selecteer de bijbehorende Workspace SSO App-registratie.

3. Klik aan de linkerkant op 'API permissions'.

4. Controleer of alle vereiste API-machtigingen zijn toegevoegd.

5. Klik op de knop 'Grant admin consent for [Je eigen organisatie]' bovenaan de pagina.

6. Bevestig de actie.

Log opnieuw in op uw Workspace-omgeving om te controleren of het probleem is opgelost.