Alle collectiesAankondigingenVerwijderingen en afstotingen
Let op: lokale Exchange-beëindiging voor de Agenda-app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beste,

Voor de Workspace 365 Calendar-app zullen we overstappen van de EWS API naar de Graph API, die meer mogelijkheden biedt voor de verdere ontwikkeling van de Calendar-app. We verwachten deze overgang te voltooien met de release van v4.8 medio tot eind april.

De Graph API ondersteunt echter geen on-premise Exchange-installaties, alleen Exchange Online via Microsoft 365. Dit betekent dat zodra de overgang is voltooid, Workspace 365 geen gegevens meer zal weergeven in onze Calendar-tegel of app wanneer u on-premise Exchange gebruikt.

Als u al Exchange Online via Microsoft 365 gebruikt, heeft deze wijziging geen invloed op u.

Onze gegevens tonen aan dat weinig klanten nog on-premise Exchange gebruiken. Voor deze klanten is een alternatief beschikbaar door de standaardclient van de Calendar-app in te stellen op "Outlook Web App":

1. Open de App Store

2. Klik op Apps beheren en bewerk de Calendar-app

3. Stel de Standaardclient in op "Outlook Web App" en klik op opslaan

Dit zorgt ervoor dat u wordt omgeleid naar OWA via de globale navigatie, of wanneer u op een Calendar-tegel klikt die 1x1 of 2x2 groot is. Een Calendar-tegel groter dan 2x2 zal een geen-resultaat UI tonen, hoewel de link in de voettekst nog steeds naar OWA zal verwijzen.