Exchange On-Premise

Snelle referentie:

Instellingen -> Integraties -> Exchange-instellingen

Introductie

In Workspace 365 is het mogelijk om je On-Premise Exchange te configureren wanneer oAuth2 als Single Sign-On-methode is ingesteld. Hiervoor gebruiken we integratiegegevens.

Configuratie

Als beheerder, ga naar:

1. Beheerdersinstellingen van Workspace.

2. Ga naar Integraties en selecteer Exchange-instellingen.

3. Vink het selectievakje Schakel Exchange in aan.

4. Kies als Exchange-servertype On-premises.

5. Vink het selectievakje Gebruik integratiegegevens voor Exchange-connectiviteit aan.

6. Zorg ervoor dat de gebruiker zijn/haar integratiegegevens invult onder de Gebruikersinstellingen met de juiste syntax (bijv. gebruikersnaam "[email protected]"), en vergeet niet het selectievakje voor Exchange-connectiviteit aan te vinken.

De gebruiker is nu verbonden met Exchange en heeft toegang tot zijn/haar mailbox.