Exchange online

Snelle referentie:

Instellingen -> E-mail

Introductie

SSO in Workspace 365 is geconfigureerd via oAuth2. Voor Exchange Online/Microsoft 365 maken we verbinding via oAuth2. In dit artikel leggen we uit hoe je je e-mail kunt configureren met Exchange Online.

Configuratie

1. Zorg ervoor dat de Workspace SSO-appregistratie in Microsoft Entra ID (voorheen Azure AD) de juiste API-machtigingen heeft toegewezen voor Exchange Online.

2. Ga vervolgens naar de beheerdersinstellingen van Workspace.

3. Ga naar Integraties en selecteer Exchange-instellingen.

4. Vink het selectievakje Schakel Exchange in aan.

5. Stel het Exchange-servertype in op Office 365.

Als je Microsoft 365 gebruikt, laat dan altijd het vakje Gebruik integratiegegevens voor Exchange-connectiviteit uitgevinkt, omdat Workspace automatisch de inloggegevens van Microsoft 365 ophaalt.