Release opmerkingen Workspace 365 v4.4.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De release van Workspace 365 v4.4.0 is uitgerold op 01-02-2024. Het volgende is in deze versie geïmplementeerd:

Toevoegingen

• Voor de Agenda-app kunt u nu beslissen of u de workspace-agenda of de Outlook-webagenda wilt gebruiken. In de agenda-app-instellingen is een nieuwe instelling toegevoegd genaamd "Stel standaardclient in" en bevat twee opties: "Agenda-app" en "Outlook Web App". Als "Outlook Web App" is geselecteerd, wordt de gebruiker doorgestuurd naar de Outlook-webagenda via het agenda-icoon in de globale navigatie, agendategels en agendagebeurteniskaarten.

• U kunt nieuwe aankondigingen opslaan als concepten. Om dit te doen, moet u de titel en categorie invullen.

Technische items

• Het concept van "Primaire beheerder" is verwijderd.

Oplossingen

• Wanneer u SCIM of AD-sync inschakelde met de beheerdersrol beheren vanuit de workspace, verschenen de module-instellingen op de pagina Gebruiker bewerken als bewerkbaar, wat ze niet waren.

• Recente zoekopdrachten werden niet in de juiste volgorde weergegeven op de pagina Geavanceerd zoeken. De juiste volgorde is de meest recente eerst.

Verbeteringen

• We tonen een correcte foutmelding als u Exchange hebt geconfigureerd, maar er is een probleem met de verbinding met Exchange bij het openen van de E-mail- of Agenda-app.

• De stijl van de dialoogvensters is gewijzigd. Schaduwen zijn verwijderd en de Sluit-knop is nu afgerond. Bovendien wordt de variant van de linkerzijbalk nu gebruikt voor veel bestaande dialoogvensters.

• De hashtag is altijd zichtbaar in de kleurkiezercomponent. Bij het typen van een kleurnaam wordt de naam vervangen door de bijbehorende hex-code.

• In de Magister- en Zermelo-live tegels worden afspraken één pixel onder de uurroosterlijn weergegeven in plaats van erboven.

• De informatie-waarschuwingsbalk op de SharePoint-documenteninstellingenpagina is verwijderd.

• De hover- en actieve stijlen van de workspace-headeritems zijn bijgewerkt.

• De voorwaarde om ten minste één SharePoint-site te hebben geconfigureerd in de beschikbaarheidsinstellingen van de site is verwijderd.

• De stijl van de geselecteerde status van selectievakjes in actielijsten is gewijzigd. Geselecteerde selectievakjes bevatten een gekleurd selectievakje en label op basis van de primaire brandingkleur.

• Het raketpictogram wordt nu gebruikt voor gedeelde ruimtes op verschillende plaatsen. De term "Workspace" wordt niet langer vertaald in het instellingenmenu.

• Toon begin-/einddatums voor hele dagen en meerdaagse evenementen in de Agenda-app.

• Adresboekkaarten zijn opnieuw ontworpen. De nieuwe kaarten bevatten randen in plaats van schaduwen. Workspace-contactkaarten kunnen tags bevatten op basis van de vaardigheden en expertise van een gebruiker (die kunnen worden beheerd in de gebruikersprofielinstellingen). Bovendien vullen de kaarten de beschikbare ruimte in het Adresboek.

• We hebben het aantal kleuren in ons ontwerpsysteem verminderd om de gebruikersinterface te vereenvoudigen.