Alle collectiesProbleem oplossen & FAQWorkspace 365 Intergraties
Problemen oplossen met virtueel bureaublad van Azure
Problemen oplossen met virtueel bureaublad van Azure
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Probleem met het direct openen van .rdpw-bestand

Verklaring:

Een eerdere versie van de Remote Desktop Client (RemoteDesktop_1.2.1186.0_x64) had

problemen met het direct openen van het .rdpw-bestand. De app werd niet zoals verwacht gestart.

Oplossing:

Microsoft heeft dit probleem onderzocht en het lijkt opgelost te zijn sinds update 1.2.1755 van de client. Voor meer informatie, bekijk dit artikel: What's new in the Remote Desktop client for Windows.

Probleem met .rdpw-bestanden die naar de map Downloads gaan

Verklaring:

In plaats van het .rdpw-bestand direct te openen, wordt het eerst in de map Downloads geplaatst.

Oplossing:

Dit is een browserinstelling die bepaalt hoe de browser omgaat met gedownloade bestanden. Workspace controleert dit niet. Bekijk je browserinstellingen om dit op te lossen.