Belangrijke verandering: scripts vervangen door dotnet-script voor Workspace 365-installatiepakketten
Belangrijke verandering: scripts vervangen door dotnet-script voor Workspace 365-installatiepakketten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoi,

Het updateproces van Workspace 365 maakt momenteel gebruik van PowerShell en scriptcs om onze software te implementeren. Aangezien het scriptcs-project niet langer wordt onderhouden, werken we aan het migreren van ons implementatieproces naar dotnet-script.

Om ons implementatieproces verder te vereenvoudigen, hebben we besloten om ook de PowerShell-scripts te vervangen door dotnet-script. Op deze manier is er één enkele scripttaal (en afhankelijkheid) voor het gehele implementatieproces.

Het implementeren van Workspace 365 met dotnet-script verandert de vereisten voor de servers die onze diensten hosten. De aanvullende vereiste zal zijn om de nieuwste versie van de .Net 8.0 SDK te installeren op alle servers waarop onze software draait. Als je je servers wilt voorbereiden vóór de upgrade om het werk buiten werktijd te minimaliseren, raden we aan om de installatie vooraf te plannen.

Dit zal geen invloed hebben op lopende diensten.

Deze wijziging wordt van kracht met de release van Workspace 365 v4.13. Verdere instructies zullen worden verstrekt in het downloadartikel voor Workspace 365 v4.13, aangezien deze de bestanden vereisen die in het updatepakket worden meegeleverd. Dit zal beschikbaar zijn op dinsdag 13 augustus.