Alle collectiesNIEUW ! Welkom
Welkom bij het nieuwe Workspace 365 supportportaal!
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij het nieuwe Workspace 365 supportportaal!

Hier vind je documentatie en uitgebreide handleidingen voor alles wat Workspace 365 te bieden heeft. Onze supportartikelen, die antwoorden op veel vragen bieden, zijn beschikbaar voor alle bezoekers van het supportportaal.

Meer hulp nodig?

• Als je Workspace 365 hebt aangeschaft via een van onze partners of resellers, neem dan contact met hen op voor ondersteuning. Workspace 365 biedt geen ondersteuning aan eindklanten.

• Als directe klant kun je contact opnemen met Support via e-mail ([email protected]) of telefoon (+31 307116725).

• Als partner kun je contact opnemen met Support via e-mail ([email protected]), telefoon (+31 307116725) of via de nieuwe Partner Support Widget zoals hieronder uitgelegd.

Introductie van de nieuwe Workspace365 Partner Support Widget

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de ondersteuning voor partners te verbeteren, introduceren we met trots de Partner Support Widget.

Dit zal de nieuwe manier worden om supportverzoeken in te dienen.

Deze nieuwe tool maakt deel uit van een migratie naar een nieuw supportsysteem, wat de manier waarop we je op de lange termijn kunnen ondersteunen zal verbeteren. De tool stelt je in staat om snel verbinding te maken met ons supportportaal en artikelen in onze kennisbank te doorzoeken.

Gebruik van de nieuwe Partner Support Widget

Om aan de slag te gaan met onze nieuwe supporttool, moet je inloggen op ons

Partner portaal.

Stap 1.

1. Open een willekeurige browser en bezoek onze site: Workspace 365 Partner Portal

2. Het onderstaande inlogscherm zal zichtbaar zijn.

• Als je al een login hebt voor ons partnerportaal, kun je gewoon zoals gewoonlijk inloggen.

• Als je nieuw bent en nog geen account hebt, klik dan op de knop 'Request an Account'.

Hiermee kun je een nieuw account aanvragen en toegang krijgen tot het portaal.

Foutmelding?

Als je problemen ondervindt na het aanmaken van je login, kun je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 307116725. We helpen je graag verder met de registratie.

Stap 2.

Zodra je bent ingelogd, kom je op het partnerportaal terecht. Hier kun je toegang krijgen tot alle essentiële informatie die je nodig hebt om je klanten te ondersteunen, inclusief productbeschrijvingen en aanvullende achtergrondinformatie.

Zie hieronder waar je de widget op het Partner Portaal kun vinden.

De widget zal zichtbaar zijn in de rechterbenedenhoek.

Stap 3.

Om de widget te gebruiken, klik je eenvoudigweg op de widgetknop en verschijnt er een pop-upvenster. Binnen dit venster kun je direct je ondersteuningsvraag stellen of een ticket indienen bij onze ondersteuningsafdeling.

Stel een vraag en we helpen je graag.

En nu?

Let op! In de komende periode zullen we doorgaan met de ontwikkeling van het systeem en het is mogelijk dat er nieuwe opties worden toegevoegd of verwijderd.

Natuurlijk zijn we benieuwd naar jouw ervaring en we waarderen je feedback zeer gedurende het gebruik.

Als je suggesties hebt, deel deze dan via [email protected] of via onze gebruikelijke kanalen.

Bedankt, en laten wij er samen een succes van maken!