Alle collectiesBegin hier met Workspace 365Ontwerpen
Stel je workspace in als sjabloon voor nieuwe en/of huidige gebruikers.
Stel je workspace in als sjabloon voor nieuwe en/of huidige gebruikers.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Introductie

Workspace-beheerders kunnen een sjabloon van hun huidige workspace opslaan. Dit betekent dat het sjabloon wordt bijgewerkt met alle Persoonlijke en Gedeelde app-groepen die de beheerder heeft ingesteld in zijn/haar eigen workspace (of je kunt terugkeren naar de standaard workspace). Dit sjabloon kan naar gebruikers worden gepusht. Hiermee kun je de workspace van nieuwe of huidige gebruikers binnen enkele seconden instellen.

Wanneer het workspace-sjabloon wordt gepusht, worden standaard de Gedeelde tegelgroepen altijd bovenaan de workspace weergegeven, gevolgd door de Persoonlijke groepen eronder.

Configuratie

Navigeer naar Instellingen -> Workspacebeheer. Je kunt kiezen of je je eigen sjabloon wilt instellen voor:

• Nieuwe gebruikers: alleen nieuw aangemaakte gebruikers zullen precies dezelfde workspace hebben. Bestaande gebruikers worden niet bijgewerkt.

• Nieuwe en huidige gebruikers: alle bestaande gebruikers en nieuwe gebruikers zullen dezelfde workspace hebben.

Kiezen voor Nieuwe en huidige gebruikers zal alle huidige persoonlijke ruimtes overschrijven.

Wanneer je een sjabloon naar nieuwe en huidige gebruikers pusht, zal de volgorde van de gedeelde groepen niet hetzelfde zijn als op de beheerderspagina. De standaardvolgorde van de gedeelde groepen kan worden gewijzigd door een ruimte te bewerken en te klikken op "Volgorde gedeelde groepen".