Audit registratie

Inleiding

Beheerders kunnen audit logging voor de Workspace 365-omgeving bekijken, wat betekent dat ze kunnen zien welke wijzigingen in de Workspace-omgeving zijn aangebracht en door wie.

Audit logging

Als je een functionaliteit mist binnen audit logging, dien dan een Feature Request in.

De volgende gebruikersacties zullen worden gelogd:

Workspace:

• Tegels die zijn toegevoegd of verwijderd uit Gedeelde tegelgroepen.

• Toegevoegde, verwijderde of gewijzigde Gedeelde tegelgroepen.

• Toegevoegde of verwijderde Gedeelde ruimtes.

• Gewijzigde tegels.

(Wijzigingen in de volgorde van tegelgroepen worden niet gelogd)

Instellingen:

• API's/API-sleutels die zijn toegevoegd, verwijderd of gewijzigd.

• Abonnementswijzigingen.

• Alle toegevoegde, verwijderde of gewijzigde integraties (bijv. AFAS, Clientless RDP, Nedap ONS, Bestandsservers, Exchange, SharePoint, etc.).

• Apps die zijn gemaakt, verwijderd of gewijzigd.

• Werkruimte-sjablonen die zijn gewijzigd voor nieuwe en/of bestaande gebruikers.

• Branding die is gemaakt, verwijderd of gewijzigd.

• Gebruikers en/of groepen die zijn toegevoegd, zacht/permanent verwijderd, hersteld of gewijzigd.

• Gebruikerswijzigingen zoals inactieve/actieve status of gewijzigde wachtwoorden.

• Wijzigingen in Active Directory-instellingen.