Alle collectiesGebruikersbeheerHandmatige gebruikersvoorziening
Importeer gebruikers uit Office 365 (groepen)
Importeer gebruikers uit Office 365 (groepen)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inleiding

Het is mogelijk om gebruikers automatisch te importeren met behulp van onze Azure AD-synctool of gebruikers te importeren uit Office 365 (groepen), met of zonder wachtwoord.

Welkomstmail

Wanneer een beheerder nieuwe gebruikers importeert van Microsoft Entra ID (voorheen Azure AD) naar Workspace 365, wordt er automatisch een welkomstmail naar die persoon gestuurd.

Sommige beheerders willen mogelijk eerst de hele Workspace ontwerpen voordat een nieuwe gebruiker op de hoogte wordt gesteld. Raadpleeg onze beheerdershandleiding voor meer informatie.

welcome

Aangepaste URL in welkomstmail

De welkomstmail toont een Workspace-URL. Na het aanvragen van een aangepaste URL voor de Workspace-omgeving, is het mogelijk om de URL bij te werken naar de nieuwe aangepaste URL:

1. Log in op Workspace via de aangepaste URL.

2. Ga naar de beheerdersinstellingen pagina.

3. Selecteer Single sign-on.

4. Klik op Verifiëren. Je zou het bericht "I have seen the GREEN screen telling the verification was successful" moeten zien.

5. Klik op Gereed.

De nieuwe aangepaste URL (weergegeven in je browser) zou nu bijgewerkt moeten zijn in de welkomstmail.

Gebruikers importeren uit Office 365 (groepen)

1. Navigeer naar de beheerdersinstellingen van Workspace.

2. Ga naar Gebruikers & groepen.

3. Selecteer Gebruikersbeheer.

4. Hier kun je kiezen om te importeren van:

• Office 365

• Office 365 groepen

• Na het klikken op “From Office 365 groups”, zie je een lijst met je Office 365 groepen. Je kunt selecteren welke groepen je wilt importeren.

5. Klik op Importeren en de gebruiker wordt geïmporteerd.

6. Klik op Gebruikersbeheer om de actieve gebruikers te zien.