Release opmerkingen Workspace 365 v4.3.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De release van Workspace 365 v4.3.0 is uitgerold op 11-01-2024. Hier zijn de release-opmerkingen voor deze versie:

Toevoegingen

• Met deze release introduceren we de interface voor het nieuwe prijs- en verpakkingsmodel. In het nieuwe model kunnen een of meerdere modules worden toegewezen aan individuele gebruikers. Er zijn drie beschikbare modules: Hybrid, Engage en Unify. Elke module bevat verschillende functies. Als een gebruiker geen module heeft, kan hij de workspace niet gebruiken. Als een gebruiker geen module heeft, zijn de functies van de module niet zichtbaar in de workspace-omgeving. De modules zijn te vinden op de pagina "Modules" onder "Facturering" in de instellingen. Op deze pagina kunt u een van de modules selecteren en gebruikers aan de module toevoegen of verwijderen. Daarnaast kunt u ook standaardmodules instellen voor gebruikers. Standaardmodules worden toegewezen aan nieuw toegevoegde/gesynchroniseerde gebruikers in de workspace. De modules voor een individuele gebruiker kunnen ook worden beheerd vanaf de pagina Gebruiker bewerken in Gebruikersbeheer. Als u de modules voor veel gebruikers wilt wijzigen, kunt u het beste de pagina "Licenties" in de instellingen gebruiken. Op deze pagina kunt u gebruikers selecteren en de optie "Modules beheren" gebruiken om een bulkactie uit te voeren.

• We onthouden nu de geselecteerde agendaweergave in de Agenda-app.

Oplossingen

• Agendalivetegels met de maten 4x4, 4x6 en 4x8 toonden geen afspraken uit de Equipment-agenda.

• Uitzonderingen werden niet geregistreerd in het scenario waarin afspraken niet konden worden opgehaald in de Agenda-app.

• Een bezigheidsindicator ontbrak bij het openen van een e-mail in de E-mail-app.

Verbeteringen

• Er zijn pictogrammen toegevoegd aan de actielijstitems voor e-mailbijlagen.

• App Store en Instellingen zijn nu beschikbaar in het mobiele navigatiemenu.

• De gebruikerslicentie is toegevoegd aan de Support-pagina.

• De lettergrootte van de ondertitels in lijstitems is verhoogd van 10px naar 12px.

• Een automatische updatefunctie is toegevoegd aan de Agenda-app om automatisch afspraken op te halen wanneer de Agenda-app is geopend.