Alle collectiesIntergratiesEgnyte
Voeg Egnyte toe aan Global Search
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Benodigde abonnement: Boost

Business case

We wilden de Global Search-functionaliteit uitbreiden, een van onze meest gebruikte en gewaardeerde functies. Door Egnyte te integreren in onze Global Search-functionaliteit, kun je zoeken naar bestanden en interactie hebben met content uit het Egnyte Document Management System (DMS). Dit is vooral handig voor degenen die SharePoint of OpenIMS niet als hun DMS in Workspace 365 gebruiken.

Over Egnyte in Global Search

Gebruik Global Search om snel naar bestanden te zoeken of de locatie van het bestand in Egnyte te openen.

In Global Search zal de categorie "Top" maximaal 3 resultaten tonen en een maximum van 10 onder de categorie "Egnyte". Kun je niet vinden wat je zoekt? Klik op "Meer resultaten tonen" om je zoekopdracht te specificeren of blader door je Egnyte-bestanden.

egnyte in GS.png

Authenticatie

Egnyte werkt via oAuth. Ze hebben geen optie om het te koppelen aan de Azure-authority, die we gebruiken voor bijvoorbeeld SharePoint, Exchange, Liquit, enz. Egnyte heeft hiervoor een apart systeem gebouwd. Dit is de reden waarom gebruikers op de hoogte kunnen worden gesteld wanneer er actie vereist is, voor het geval een gebruiker geen toestemming heeft gegeven.

• Toestemming is vereist wanneer de gebruiker voor de eerste keer de Egnyte-zoekfunctie probeert te gebruiken.

• Toestemming is vereist wanneer de gebruiker zijn Egnyte-wachtwoord heeft gewijzigd, waardoor het opgeslagen gebruikers toegangstoken ongeldig wordt.

MicrosoftTeams-image (21).png

Vereisten

• Een Workspace 365 Boost-abonnement

• Ontwikkelaarsaccount om toegang te krijgen tot de App-registratie in Egnyte

• De App-registratie in Egnyte moet als volgt geconfigureerd zijn:

• Platform = Web App

• Type = Publiek beschikbare applicatie

Configuratie

Om de verbinding met Egnyte in te stellen:

1. Ga naar de beheerdersinstellingen van Workspace.

2. Selecteer Integraties.

3. Selecteer Egnyte-verbinding.

4. Klik op Nieuw.

5. Voer een naam in. Dit zal de naam zijn die wordt weergegeven in Global Search.

6. Zoek de App-registratie in Egnyte op.

7. Zorg ervoor dat de App-registratie aan de bovenstaande vereisten voldoet.

• Platform = Web App

• Type = Publiek beschikbare applicatie

8. Vul de Domein-URL in (klantspecifieke domein-URL), zoals geconfigureerd op de publieke app van Egnyte onder "Egnyte-domein dat je zult gebruiken voor testen".

9. Vul de Sleutel in, zoals verstrekt op de publieke app van Egnyte.

10. Vul het Geheim in, zoals verstrekt op de publieke app van Egnyte.

11. Kopieer de Redirect-url van de Workspace Egnyte-verbinding en zorg ervoor dat deze hetzelfde is als geconfigureerd op de geregistreerde OAuth Redirect URI van de publieke app van Egnyte.

12. Klik op Toevoegen.

13. Authenticatie is vereist. Klik op "Authenticatie".

14. Je wordt gevraagd je gebruikersnaam en wachtwoord van Egnyte in te vullen.

15. Als de authenticatie slaagt, klik op Voltooien. Vanaf dit moment is Egnyte toegevoegd als een tabblad aan Global Search.

16. Wanneer gebruikers Egnyte Search willen gebruiken:

1. Selecteer het Egnyte-tabblad in Global Search.

2. Zoek naar iets. Ze worden eerst gevraagd zich te authentiseren.

3. Om toestemming te verlenen, klik op "Authenticatie".

4. Vul de inloggegevens van Egnyte in om succesvol door de oAuth-stroom te gaan.

Voor meer probleemoplossingsinformatie, lees het artikel Problemen oplossen met Egnyte.

Best practices

• Kun je niet vinden wat je zoekt? Klik op "Meer resultaten tonen voor Egnyte" om een volledige tekstzoekopdracht uit te voeren en je zoekopdracht te specificeren.

• Filters geven je meer controle over de zoekopdracht die je wilt uitvoeren, zodat je het bestand sneller kunt vinden.

• Wees zo specifiek mogelijk wanneer je zoektermen invoert om de beste, meest gerichte resultaten te krijgen.

• Zoekopdrachten zijn niet hoofdlettergevoelig. Vermijd echter altijd spelfouten.

• Gebruik "Recente zoekopdrachten" in je voordeel om sneller informatie te vinden.