Zaaksysteem

Snelle referentie:

Instellingen -> Integraties -> Zaaksysteem-verbindingen

Overzicht

We hebben een integratie met Zaaksysteem. De live tegel is verdeeld in twee categorieën:

• Mijn open zaken

• Mijn opgeschorte zaken

Je kunt zien hoeveel items elke categorie bevat. Gebruik de zoekbalk om naar zaken te zoeken of scroll naar beneden en kies "Meer laden" om meer zaken in het live tegeloverzicht te laden. Klik op Zaaksysteem onderaan de live tegel om naar Zaaksysteem zelf te navigeren.

Configuratie

Stap 1. Stel een Zaaksysteem-verbinding in

1. Ga naar de App store (of klik op "+ Tegels toevoegen").

2. Zorg ervoor dat Manage apps is geselecteerd.

3. Klik op Nieuwe app toevoegen en kies Zaaksysteem.

4. Je kunt een ander logo en een andere app-kleur kiezen.

5. Vul de app-naam in.

6. Je kunt een verbinding selecteren of een nieuwe verbinding maken via de pagina met beheerdersinstellingen > Integraties > Zaaksysteem-verbindingen > Klik op "Nieuw".

Relevante informatie voor het maken van een nieuwe verbinding:

API-URL: ##{{EnvironmentName}}.zaaksysteem.net

Beheer verbindingen:

Onder 'Koppelingspecifieke informatie' kun je de API v0-identificator vinden.

Het maken van de verbinding is gebaseerd op het e-mailadres van de gebruiker. Om ervoor te zorgen dat een gebruiker bestaat binnen Zaaksysteem kun je deze query gebruiken:

https://##{{EnvironmentName}}.zaaksysteem.net/api/v1/subject?query:match:subject_type=employee&query:match:subject.email_address="[email protected]";

De UPN van de gebruiker in de Workspace moet 100% overeenkomen met die in Zaaksysteem en is hoofdlettergevoelig. Bijvoorbeeld, als [email protected] bestaat in de Workspace, moet de UPN in Zaaksysteem ook [email protected] zijn. Dit betekent dat, bijvoorbeeld, [email protected] niet zal werken.

1. Bestemming: bepaal of je Zaaksysteem vanuit de Workspace wilt openen in het huidige venster of in een nieuw venster.

2. Daarnaast kun je bepalen wie toegang heeft tot Zaaksysteem en wie de app-eigenaar wordt.

Stap 2. Activeer de app

Om de app toe te voegen aan je Workspace:

1. Klik in de linkerbovenhoek op + Tegels toevoegen (of voeg het meteen toe vanuit de App store).

2. Wanneer je de app aan je Workspace hebt toegevoegd, klik je met de rechtermuisknop op de tegel om de gewenste app-instellingen te bewerken (configureren).

3. Gebruik de pijlen die omhoog of omlaag wijzen om de positie van de tabbladen te wijzigen (mijn open zaken en mijn opgeschorte zaken), wat bepaalt wat je eerst ziet in het live tegeloverzicht.

4. Tip: Voeg de Zaaksysteem-tegel twee keer toe aan je Workspace: één voor "mijn open zaken" en de andere voor "mijn opgeschorte zaken".