Alle collectiesIntergraties
Hoe Sibi Pop te configureren

Snelle referentie:

Instellingen -> Integraties -> Sibi Pop

Introductie

Met Workspace 365 v4.12 hebben we onze integratie voor Sibi Pop geïntroduceerd, een tool die wordt gebruikt door zorgorganisaties.

Configuratie

Sibi Pop kan worden geconfigureerd vanuit de werkruimte-instellingen als beheerder, onder Integraties > Sibi Pop.

1. Vink het vakje Sibi Pop inschakelen aan

2. Geef de volgende informatie op:

• Domeinnaam

• Initialisatievector (te vinden in het Sibi-beheerderspaneel)

• Encryptiesleutel (te vinden in het Sibi-beheerderspaneel)

3. Klik op Opslaan om de verbinding op te slaan

Rechtsonder in de werkruimte verschijnt een zwevend dialoogvenster dat de voor de gebruiker in Sibi Pop geconfigureerde inhoud weergeeft. Dit venster toont ook een foto, naam en functietitel, allemaal opgehaald uit Sibi Pop.