Alle collectiesIntergratiesClientless RDP
Stap 4. Voeg de Clientless RDP verbinding toe aan app management
Stap 4. Voeg de Clientless RDP verbinding toe aan app management
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Snelle referentie:

Instellingen -> App store

Introductie

De gateway en de applicatieverbindingen zijn geconfigureerd, nu kun je de Clientless RDP-applicaties toevoegen aan de App Store.

Voeg een Clientless RDP-app toe aan de App Store

1. Ga naar de App store.

2. Selecteer Apps beheren.

3. Klik op Nieuwe app toevoegen.

4. Klik op Toevoegen bij de Clientless RDP-app om de configuratie te starten.

5. Configureer de Clientless RDP-app:

• Instellingen

• Kleur: stel de kleur van de tegel in.

• App-naam: stel de naam van de app in zoals deze wordt weergegeven in de App Store en in de werkruimte.

• Gateway: selecteer de eerder geconfigureerde Clientless RDP-gateway.

• Verbinding: selecteer de bijbehorende verbinding met de eerder geconfigureerde app.

• Bestemming: kies of de app moet worden geopend in een nieuw venster of een nieuw pop-upvenster.

• Wie heeft toegang: standaard heeft iedereen toegang tot de tegel, je kunt dit uitschakelen en specifieke groepen en/of gebruikers toevoegen indien gewenst.

• Eigenaren: maak specifieke groepen en/of gebruikers eigenaar van de app, indien gewenst.

• Voorwaardelijke toegang: stel indien gewenst voorwaardelijke toegangsregels in.

6. Als je klaar bent met de configuratie van de app, klik je op Opslaan.

De app is nu toegevoegd aan de App Store en kan worden toegevoegd aan de werkruimte. Vervolgens configureer je de inloggegevens voor gebruikers om verbinding te maken met de externe app.

Ga door naar stap 5.