Alle collectiesIntergratiesTeams
Stap 4: Voeg de app toe aan Teams

Introductie

Na het uploaden van de app in het Teams-beheercentrum is het tijd om de app te distribueren naar de gebruikers in je tenant. Dit kan via een beleid, of de gebruikers kunnen de app zelf toevoegen. In dit artikel bespreken we ook het beleid voor het ordenen van de apps in de volgorde waarin je ze in Teams wilt laten verschijnen.

Voeg de Workspace-app toe als gebruiker

Wanneer de app beschikbaar is gemaakt in de Teams App Store door de beheerder, kunnen de gebruikers de Workspace-app toevoegen aan Teams.

1. Klik op Apps en zoek naar de app.

2. Klik op Toevoegen om deze toe te voegen aan Teams.

De Workspace-app is nu toegevoegd aan Teams.

Beleid instellen (optioneel)

Zodra de app is geüpload in de Teams App Store, kunnen beheerders app installatiebeleid beheren. Om een beleid te creëren, doe je het volgende:

1. Ga naar Teams-apps.

2. Kies Installatiebeleid.

3. Klik op Toevoegen of wijzig het huidige beleid om de Workspace 365 Teams-app toe te voegen aan de linkerbalk van de gebruikers.

De app automatisch installeren voor gebruikers

Als je de app automatisch voor gebruikers wilt installeren wanneer ze Teams starten, volg dan deze stappen:

1. Zoek in het paneel Geïnstalleerde apps toevoegen naar de app die je automatisch wilt installeren. Je kunt apps ook filteren op app machtigingsbeleid.

2. Selecteer vervolgens Toevoegen.

Wijzig de volgorde van apps in de Teams-app navigatiebalk

Het is ook mogelijk om de apps te ordenen in de volgorde waarin je ze in Teams wilt laten verschijnen.

1. Onder Teams-apps, selecteer Installatiebeleid.

2. Ga naar Vastgezette apps.

3. Je kunt een app selecteren en deze omhoog of omlaag verplaatsen.

4. Selecteer vervolgens Opslaan.